top of page

Viinielämää® mukana Viini & Ruoka 2023 -tapahtumassa

Päivitetty: 26. lokak. 2023

Viinielämää® on uusi palvelukonsepti ja yhteisö kaikille viininystäville. Lanseeraamme palvelukonseptimme vuoden suurimmassa viinitapahtumassa, Viini&Ruoka -messuilla Helsingin messukeskuksessa 26.10.-29.10.2023. Meidät löytää osastolta 2e69, läheltä lasinvaihtopistettä.


Messuosastollamme jaamme tietoa palvelusta ja tulevista tapahtumistamme. Osastollamme 2e69 voit tutustua avajaistarjouksiimme ja osallistua arvontaan, jossa palkintoina on mm. Temptech-viinikaappi ja tastinglahjakortteja. Ja tottakai tarjolla on herkullisia viinejä, jotka ovat viinimaahantuoja Taste Importsin portfoliosta:


Vinicola de Nulles Adernats Organic Cava Brut Nature ⭐⭐⭐⭐⭐ - Viinielämää® vinkkaa!

Vinícola de Nulles Parabòlic Blanco 2022 ⭐⭐⭐⭐ LÖYTÖ! - Viinilehti

Jan Vidal Honor Pet Nat Brut Nature ⭐⭐⭐⭐⭐ - Viinielämää® vinkkaa!

Casal de Armán Blanco 2021 ⭐⭐⭐⭐ - Viinilehti

Casal de Armán Tinto 2021⭐⭐⭐⭐ - Viinilehti

Luzón Colección Blanco 2022 ⭐⭐⭐⭐⭐ LÖYTÖ! - Viinilehden vuoden valkoviini finalisti!

Luzon Dulce Sauvignon Blanc 2020 ⭐⭐⭐⭐⭐ - Viinielämää® vinkkaa!


Lisäksi avaamme pe ja la klo 18 erikoispullot harvinaisia pientuottajaviinejä Galiciasta:


Näitä viinejä ei saa Alkosta, joten kannattaa ehdottomasti tulla maistamaan!


Viinielämään® oma viini ensimaistossa messuilla!


Viinielämää® Sauvignon Blanc & Riesling 2021 on Saksalaisen viininvalmistaja Jörn Goziewskin huippulaatuinen, kestävän kehityksen viini, jota on valmistettu vain1200 pulloa.


Viinielämää® on täynnä Granny Smith -omenan, limen, herukanlehden ja tuoreen heinän aromeja. Viini on ihanan kevyt ja raikas ja sen pitkä jälkimaku on täynnä hedelmää.


Terästankkikypsytetyt riesling (luomu) ja sauvignon blanc ovat käyneet villihiivoilla toisistaan erillään ja sekoitettu yhteen vasta käymisen jälkeen. Pientuottaja Jörn Goziewskin kokonaistuotanto on vuosittain 13 000 litraa ja hänellä on tarhoja sekä Rheingaussa että Pfalzissa. Tämä kahden rypälelajikkeen sekoite on vahvaluonteinen ja rohkeasti valtavirrasta erottuva viini. Tervetuloa maistamaan sitä osastollemme!


Tuotenumero 942538

Hinta 19,95€
Nähdään Viini & Ruoka -tapahtumassa osatolla 2e69!Comments


bottom of page