top of page

Viinielämää® arvontakilpailu: Voita Temptech-viinikaappi

Käynnistämme Viini & Ruoka 2023 -messujen kunniaksi arvontakilpailun, jossa pitää arvata lyhdyssä olevien korkkien oikea lukumäärä. Lyhty on fyysisesti nähtävillä messuosastollamme 2e69 Helsingin messukeskuksessa aina torstaista klo12 sunnuntaihin klo 18 (26.-29.10.2023). Me julkaisemme kuvan viinikorkeista @viinielämään® Instagramissa torstaina klo 10.Miten osallistua?


Osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee täyttää arvontalomake, joka löytyy sivustomme yläpalkista: "Osallistu arvontaan".


Palkinnot


Pääpalkintona arvonnassa on Temptech-viinikaappi ja tastinglahjakortti vapaavalintaiseen Viinielämää® -tastingiin kahdelle. Palkinnon voittaa oikein tai kaikkein lähimmäksi korkkien oikean lukumäärän arvannut osallistuja. Jos oikeita vastauksia on useita, arvotaan viinikaapin voittaja heidän keskuudestaan ja muut saavat tastinglahjakortin vapaavalintaiseen Viinielämää® -tastingiin kahdelle. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 x tastinglahjakortteja yhdelle. Kaikki voittajat saavat myös Viinielämää® puuvillakassin, kynän ja laadukkaan Pulltap's-viinipullonavaajan.

wine fridge from Temptech
Pääpalkinto: Temptech viinikaappi FX1200SZB

Temptech on ammattilaisten suosima viinikaappivalmistaja, jolta löytyy kaappeja jokaiseen makuun, kokoluokkaan ja budjettiin. Temptech tarjoaa viinikaapin voittajalle myös ilmaisen kuljetuksen kotiovelle (Suomi). Palkintona oleva viinikaappi Temptech FX1200SZB on vapaasti sijoitettava viinikaappi, jossa on on yksi lämpötila-alue ja siihen mahtuu jopa 8 pulloa. Se on käytännöllisen kokoinen viinikaappi pienille kokoelmille eli sopii mainiosti keittöön, kotiteatteriin tai vaikka mökille. Ulkopuolelle sijoitetun digitaalisen näytön avulla voit säätää valoa ja lämpötilaa 8-14°C välillä, ilman että ovea tarvitsee avata. Viinikaappi hyödyntää termoelektristä viilennysteknologiaa joka jäähdyttää viinikokoelmasi tehokkaasti ja hiljaisesti (26dB). Palkinnon arvo on n. 350€, josta viinikaappi 199€.


Tutustu pääpalkintona olevaan Temptech-viinikaappiin tarkemmin: https://temptech.fi/tuote/temptech-fx1200szb-viinikaappi/


Viinielämää® -puuvillakassia on kahta mallia ja voit arvontalomakkeessa valita, kumman haluat vastaanottaa voittaessasi.


Arvonnan aikataulu ja voittajille ilmoittaminen


Arvonta tapahtuu välillä to 26.10.2023 klo 10 - su 12.11.2023 klo 18. Voittajat valitaan seuraavana päivänä 13.11.2023 ja heille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.


Onnea arvontaan!Comentários


bottom of page