top of page

to 01. helmik.

|

Viinibaari Vinho

Turku: Taittinger-samppanjatasting - Viinibaari Vinho

Saamme vieraaksemme Taittingerin Brand Ambassadorin Mikael Falkmanin, joka on työskennellyt läheisesti Taittingerin perheen kanssa jo yli 20 vuotta. Mikael tuntee siis talon kuin omat taskunsa ja kertoo kiehtovia tarinoita samppanjoiden taustalta. Tasting ohjataan englanniksi.

Turku: Taittinger-samppanjatasting - Viinibaari Vinho
Turku: Taittinger-samppanjatasting - Viinibaari Vinho

Paikka & aika

01. helmik. 2024 klo 18.00 – 20.00

Viinibaari Vinho, Kuninkaankartanonkatu 8, 20810 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Viinielämää® ei ole tapahtuman järjestäjä.

Lisätietoja:

https://vinho.fi/event/taittinger-samppanjatasting-to-1-2-klo-18/

Taittinger on edelleen perheomistuksessa oleva samppanjatalo, joka sijaitsee Reims’ssä. Champagne Taittingeria johtaa Vitalie Taittinger apunaan veljensä Clovis sekä isänsä Pierre-Emmanuel. Champagne Taittinger on yksi arvostetuimmista ja vanhimmista samppanjataloista, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1734. Viinitarhojen säilyttäminen kukoistavina seuraaville sukupolville on perheelle ensiarvoisen tärkeää. Siksi arvot kuten kestävyys ja vastuullisuus ohjaavat kaikkea toimintaa. Talon tyylille ominaista on Chardonnay-rypäle, joka on pääosassa kaikissa Taittingerin samppanjoissa.

Tastingissä maistelemme kuusi Taittingerin samppanjaa:

Taittinger Brut Réserve

Taittinger Les Folies de la Marquetterie

Taittinger Millésimé Brut 2015

Taittinger Millésimé Brut 2014

Taittinger Prestige Rosé

Taittinger Nocturne Sec

Tämän upean tastingin hinta on 59 euroa ja sisältää kuusi samppanjaa (á 6 cl). Tasting pidetään englanniksi, mutta tarvittaessa käännämme pääkohdat suomeksi. Liput tastingiin voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page