top of page

ke 29. marrask.

|

Viinibaari Vinho

Turku: Orin Swift -tuottajatasting - Viinibaari Vinho

Vinhon tuottajatastingit jatkuvat, kun vieraaksemme saapuu jo kulttistatuksen omaavan Orin Swiftin edustaja Dip WSET Marie Weiss! Tätä tastingiä ei kannata missata, sillä näitä viinejä on vain hyvin rajoitetusti saatavilla. Tule siis tutustumaan Kalifornian viinintekoon ja näihin upeisiin viineihin

Turku: Orin Swift -tuottajatasting - Viinibaari Vinho
Turku: Orin Swift -tuottajatasting - Viinibaari Vinho

Paikka & aika

29. marrask. 2023 klo 18.00 – 20.00

Viinibaari Vinho, Kuninkaankartanonkatu 8, 20810 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Orin Swiftin perustaja Dave Phinney on persoonallinen oman tiensä kulkija Kaliforniasta. Hän oli unelmoinut aloittavansa uran lakimiehenä, mutta ollessaan Italiassa 90- luvun puolivälissä viini vei miehen sydämen. Italian lukuvuoden jälkeen hän työskenteli muun muassa legendaarisella Robert Mondavilla. Dave perusti Orin Swiftin vuonna 1998. Hän on keskittynyt erityisesti Napan Cabernet Sauvignon- viineihin sekä vanhojen köynnösten Grenache- lajikkeeseen. Dave ostaa rypäleitä yli 100 tarhalta ympäri Kalifornian tehdäkseen upeita, moniulotteisia ja luonteikkaita viinejä.

Tastingissä maistetaan seuraavat viinit:

Mannequin 2019

Machete 2019

Palermo 2016

Papillon 2020

8 years in the Dessert Zinfandel 2021

Tastingin hinta on 59 euroa ja sisältää 5 huippuviiniä (1 valkoviini, 4 punaviiniä) ja Vinhon tapaksia. Tasting ohjataan englanniksi, mutta tarvittaessa käännämme pääkohdat suomeksi. Liput tastingiin voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

https://vinho.fi/event/g-h-martel-samppanja-tasting-ke-22-11/

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page