top of page

la 30. maalisk.

|

Viinibaari Vinho

Turku: Bollinger samppanja-tasting - Viinibaari Vinho

Bollinger samppanja-tastingissä tutustumme legendaariseen Bollingerin samppanjataloon lauantaina 30.3. klo 15.30. Tastingissä maistamme Bollingerin Special Cuvéen, Pinot Noirista 100 % tehdyn samppanjan B13 ja huippusamppanja La Grande Année 2012. Tastingissä maistetaan 3 x 6 cl samppanjaa ja kuulla

Turku: Bollinger samppanja-tasting - Viinibaari Vinho
Turku: Bollinger samppanja-tasting - Viinibaari Vinho

Paikka & aika

30. maalisk. 2024 klo 15.30 – 20.30

Viinibaari Vinho, Kuninkaankartanonkatu 8, 20810 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Viinielämää® ei ole tapahtuman järjestäjä.

Lisätietoja:

https://vinho.fi/tastingit/

Bollinger on perustettu vuonna 1829 Aÿn kylään Champagneen. Alusta alkaen Bollinger keskittyi laatuun ja on kuulunut samppanjatalojen eliittiin perustamisestaan lähtien. Todelliseen suuruuteen samppanjatalon nosti leskirouva Madame Lilly Bollinger, joka kasvatti liiketoimintaa 1940-luvulta lähtien ostamalla lisää viinitarhoja ja levittämällä samppanjan ilosanomaa ympäri maailmaa.

Tastingin hinta on 59 euroa ja liput tastingiin voit ostaa verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Varaa paikkasi

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page