top of page

ma 06. toukok.

|

Hima & Sali

Helsinki: Sauvignon Blanc - Hima & Sali

Raikas ja hapokas Sauvignon Blanc tunnetaan herukkaisesta ja yrttisestä aromistaan sekä runsaasta hapokkuudestaan. Sauvignon Blanc on kuitenkin muutakin. Se saattaa olla hyvinkin neutraali ja toisaalta se voi saada sekä lämpimämmästä ilmastosta että tammesta runsautta ja syvyyttä.

Helsinki: Sauvignon Blanc - Hima & Sali
Helsinki: Sauvignon Blanc - Hima & Sali

Paikka & aika

06. toukok. 2024 klo 18.00 – 20.00

Hima & Sali, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Viinielämää® ei ole tapahtuman järjestäjä.

Raikas ja hapokas Sauvignon Blanc tunnetaan herukkaisesta ja yrttisestä aromistaan sekä runsaasta hapokkuudestaan. Sauvignon Blanc on kuitenkin muutakin. Se saattaa olla hyvinkin neutraali ja toisaalta se voi saada sekä lämpimämmästä ilmastosta että tammesta runsautta ja syvyyttä. Tule mukaan ja varaa paikkasi täältä.

Hinta: 69 € / Bouquet Club -jäsenet 59 €

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Kysymykset ovat sallittuja, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Viinistä etsitään nautintoa sekä kiinnostavia makuja ja tuoksuja. Jokaisena viinikouluiltana tarjolla on vähintään 6 huolella valittua, laadukasta viiniä.

Vetäjät: Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat, viinikoulun rehtori Mika Vanne (Winesense Oy) ja Viinilehden viinihörhö Antti Rinta-Huumo

Lisätietoja:

https://viinilehti.fi/tapahtumat/viinikoulu/

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page