top of page

ti 23. tammik.

|

Murun viinibaari

Helsinki: Murun Viinikurssi - Ravintola Muru

Mitä eroa on nuorella ja vanhalla viinillä? Miltä tammi maistuu viinissä? Mitä eri samppanjatyylejä on? Tällä viinikurssilla opit: – Erottamaan hyvän viinin huonosta – Tunnistamaan, miistä tykkäät viinissä ja mistä et ja kertomaan sen – Mitä yleisimmät viinitermit tarkoittavat Hinta 389€

Helsinki: Murun Viinikurssi - Ravintola Muru
Helsinki: Murun Viinikurssi - Ravintola Muru

Paikka & aika

23. tammik. 2024 klo 17.00 – 20. helmik. 2024 klo 19.30

Murun viinibaari, Lönnrotinkatu 14, 00120 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Viinielämää® ei ole tapahtuman järjestäjä.

Lisätietoja:

https://www.murudining.fi/tuote/aloita-uusi-harrastus-viinikurssi-alkuvuoteen-23-1-20-2/

Viinikoulu päivät: 23.1., 30.1., 6.2., 13.2. ja 20.2.

Mitä eroa on nuorella ja vanhalla viinillä? Miltä tammi maistuu viinissä? Mitä eri samppanjatyylejä on? Saaran, Tiinan ja Hetan viinikurssilla tutustutaan tärkeimpiin viinityyleihin viiniä maistelemalla ilman hehtaarimäärien tai rypäleiden ominaispiirteiden pänttäämistä. Tämä kurssi sopii aivan vasta-alkajille, mutta parhaiten sinulle, joka pidät viinistä, mutta haluaisit tietää aiheesta hieman lisää ja oppia suunnistamaan Alkon hyllyjen välissä.

Luennoitsijat Tämän viinikurssin vetäjät ovat suorittaneet Wine & Spirit Education Trustin vaativimman tason Diploma in Wines -koulutuksen ja halusivat tehdä sellaisen viinikurssin, jolla he itse viihtyisivät.

Saara Alander on työskennellyt koko uransa Suomen parhaiden ravintoloiden salipuolella ja työskentelee nyt ravintolatoimenjohtajana.

Tiina Tuomainen työskentelee Beverage Partners Finlandilla tuotepäällikkönä ja pyörittää vapaa-ajallaan @foodclubsalt -ruokapiiriä.

Heta Korpinen on viinitukkuri Viinitien markkinointipäällikkö ja on työskennellyt viimeiset vuodet fine winen parissa.

Kurssin ohjelma

23.1. Miten viiniä valmistetaan ja maistetaan? 30.1. Valkoviinit 6.2. Punaviinit

13.2. Kuohuviinit 20.2. Koe ja karonkka

Hintaan sisältyy reilusti eri maisteltavia viinejä ja päivän risotto jokaisella kerralla. Viimeisellä karonkka kerralla nautimme kolmen ruokalajin illallisen.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page