top of page

ma 22. huhtik.

|

Hima & Sali

Helsinki: Chardonnay - Hima & Sali

Chardonnayn moninaisuus hämmentää aina. Se viihtyy niin viileässä Chablissa kuiin kuumassa Napa Valleyssa. Chardonnay pärjää niin kalkkikivessä, savessa kuin soraisessa ja hiekkaisessa maaperässä.

Helsinki: Chardonnay - Hima & Sali
Helsinki: Chardonnay - Hima & Sali

Paikka & aika

22. huhtik. 2024 klo 18.00 – 20.00

Hima & Sali, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Viinielämää® ei ole tapahtuman järjestäjä.

Chardonnayn moninaisuus hämmentää aina. Se viihtyy niin viileässä Chablissa kuiin kuumassa Napa Valleyssa. Chardonnay pärjää niin kalkkikivessä, savessa kuin soraisessa ja hiekkaisessa maaperässä. Chardonnay on myös viinintekijän lajike. Viiniin voi vaikuttaa käymislämpötilalla, malolaktisella käymisellä ja erilaisella tammen käytöllä. Lopputuloksena saadaan huikean erilaisia viinejä. Tule mukaan ja varaa paikkasi täältä.

Hinta: 69 € / Bouquet Club -jäsenet 59 €

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Kysymykset ovat sallittuja, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Viinistä etsitään nautintoa sekä kiinnostavia makuja ja tuoksuja. Jokaisena viinikouluiltana tarjolla on vähintään 6 huolella valittua, laadukasta viiniä.

Vetäjät: Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat, viinikoulun rehtori Mika Vanne (Winesense Oy) ja Viinilehden viinihörhö Antti Rinta-Huumo

Lisätietoja:

https://viinilehti.fi/tapahtumat/viinikoulu/

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page