top of page

ma 04. maalisk.

|

Hima & Sali

Helsinki: Cabernet Sauvignon ja kaverit - Hima & Sali

Cabernet Sauvignon on klassikkorypäle vailla vertaa. Bordeaux’n tuntevat kaikki. Siellä Cabernet on ykkönen, vaikka ei ainoa. Cabernet ja sen bordeauxlaiset kaverit ovat kuitenkin levinneet ympäri maailmaa eri ilmastoihin ja maaperiin.

Helsinki: Cabernet Sauvignon ja kaverit - Hima & Sali
Helsinki: Cabernet Sauvignon ja kaverit - Hima & Sali

Paikka & aika

04. maalisk. 2024 klo 18.00 – 20.00

Hima & Sali, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Viinielämää® ei ole tapahtuman järjestäjä.

Cabernet Sauvignon on klassikkorypäle vailla vertaa. Bordeaux’n tuntevat kaikki. Siellä Cabernet on ykkönen, vaikka ei ainoa. Cabernet ja sen bordeauxlaiset kaverit ovat kuitenkin levinneet ympäri maailmaa eri ilmastoihin ja maaperiin. Viinikoulu ottaa Bordeaux’n malliksi ja vertaile Cabernet-viinejä eri puolilta maailmaa. Missä kasvaa suosikkisi? Tule mukaan ja varaa paikkasi täältä.

Hinta: 69 € / Bouquet Club -jäsenet 59 €

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Kysymykset ovat sallittuja, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Viinistä etsitään nautintoa sekä kiinnostavia makuja ja tuoksuja. Jokaisena viinikouluiltana tarjolla on vähintään 6 huolella valittua, laadukasta viiniä.

Vetäjät: Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat, viinikoulun rehtori Mika Vanne (Winesense Oy) ja Viinilehden viinihörhö Antti Rinta-Huumo

Lisätietoja:

https://viinilehti.fi/tapahtumat/viinikoulu/

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page