top of page
Viinielämää® on suomalaisen viinikulttuurin uusi keskus –
jotta arjessasi olisi parempaa viinielämää

 

TIEDOTE

Mihin viininystävän kannattaa suunnata ensimmäiseksi Napolissa? Miten välttää viinimokat ravintolaillallisella? Missä järjestetään viihdyttävä viinitasting, joka haastaisi kokeneenkin viiniharrastajan? Miten valita sensuelli lahjaviini? Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin ja paljon muuta on luvassa viininystäville lokakuun lopusta alkaen, kun kotimainen palvelukonsepti Viinielämää® lanseerataan Viini & Ruoka -tapahtuman yhteydessä.

 

Palvelun keskiössä on verkkosivusto viinielamaa.fi, josta löytyvät parhaat vinkit ja koko Suomen viinitapahtumat yhdestä paikasta kaikille viininystäville – olipa viini sitten satunnainen ilonaihe, mielenkiinnon kohde tai jopa intohimo. Uusi palvelualusta Viinielämää® haluaa olla suomalaisen viinikulttuurin keskus. Viinielämän® palvelulupaus viininystäville kiteytyy sanoihin tinkimättömyys, luotettavuus ja lähestyttävyys.

 

”Meille on tärkeää tarjota sivustollamme laadukasta ja kattavaa sisältöä kaikesta viiniin liittyvästä sekä auttaa viininystäviä löytämään juuri sopivat viinit ja viinitapahtumat. Toimimme oppaana, opettajana ja yhdistäjänä, ja liikumme viinikentällä monipuolisesti tarjoten parhainta mahdollista tietoa ja viihdettä. Lähestymme asioita avoimesti ja asiantuntevasti, mutta myös iloisesti ja uteliaasti. Haluamme, että arjessasi on parempaa viinielämää”, sanoittaa Viinielämää® -palvelukonseptin perustaja, viiniasiantuntija Netta Laurenne, jolla on laaja kokemus viinialalta niin konsultoinnin, maahantuonnin kuin kouluttamisenkin saralta.

 

Viinielämää® -tapahtumakalenteri kokoaa Suomen viinitapahtumat yhteen ja helpottaa löytämään ohjelmaa ja tekemistä, jotka sopivat viininystäville. Viikoittainen Viinielämää® -viikkokatsaus kokoaa puolestaan yhteen viinimaailman ajankohtaisimmat ilmiöt ja kiinnostavimmat puheenaiheet. Lisäksi konseptiin kuuluvat muun muassa Viinielämää® -podcastsarja, opettavaisia tastingeja aktiivisesti eri puolilla Suomea tarjoava viinikerho sekä oma Viinielämää® -viini, jota saa Alkon tilausvalikoimasta.

 

 

Lisätietoja:

 

Netta Laurenne

viiniasiantuntija, MD

netta.laurenne@viinielamaa.fi

+358 405 896 816

bottom of page